Kva skal du lese i sommar? Lesetips for ungdom!

Kva slags bøker likar du best å lese? Actionfylte spaningsbøker, skumle grøssarar, bøker som kastar deg inn i ei anna tid, eller kanskje likar du best bøker som handlar om forelsking? Det finst eit hav av tema å velje mellom, det viktigaste er at du finn ei bok som du har lyst til å lese i sommar. På denne sida finn du tips til gode ungdomsbøker som du kan leige på biblioteket. Hugs å registrere bøkene dine etter kvart som du les dei her.

Les meir om bøkene under her!

Les meir om bøkene under her!

Bruk biblioteket ditt!

På Fjell folkeboksamling finn du eit stort utval med gode bøker for unge og vaksne. Spør dei som jobbar der etter hjelp, blad litt i bøkene, og lån med deg ein bunke med bøker heim. Du finn heimesida til Fjell folkeboksamling her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s